Netværksaktiviteter i løbet af skoleåret

Som skolekontakt er du en del af et fagligt netværk med de øvrige skolekontakter i kommunen. Du deltager som hovedregel i to årlige netværksmøder i hhv. maj og november måned, hvor der er faglige input, inspiration og erfaringsudveksling. Netværksmøderne kan også danne ramme for oplæg med eksterne oplægsholdere. Er I flere kontaktpersoner på skolen, kan de øvrige kontaktpersoner også deltage i møderne. Netværket er med til at styrke din position og faglighed som skolekontakt, samt at Kulturpakker som ordning videreudvikles til gavn for børn og lærere.

Udover netværksmøderne afholder organisationerne bag Kulturpakker også Musik i Tide Festival samt Aprilfestival, hvor du også er meget velkommen til at deltage. Ønsker du at deltage i festivalerne, skal du henvende dig til din lokale kommunekontakt – se hvem under menupunktet Kontakt.

Lokalt ejerskab
For at få indflydelse på hvilke dansekompagnier, musikgrupper og teaterforestillinger, der skal til din kommune i den kommende sæson, er der følgende muligheder:
  • Indsende ønsker på musikgenre og grupper til din kommunekontaktperson senest 1. november samt deltage i LMS Festival.
  • Deltage i Aprilfestival.


Festivaler

  • LMS Festival/Showcase afholdes af LMS og ligger typisk i sept-okt. måned. Se mere på www.festival.lms.dk


  • Aprilfestivalen, den store børneteaterfestival, afholdes af Teatercentrum hvert år i april. Se mere på www.aprilfestival.dk


NETVÆRKSMØDE 17.11.21