OR/ELLER

NET
Målgruppe
0. - 3. kl.
Et net flytter ind og breder sig ud i gymnastiksalen på jeres skole. Ud fra nettet bygger vi et bølgende landskab op, der med dansen som drivkraft åbner døre til nye rum, hvor fantasien får plads. Sammen skaber vi et koreografisk kalejdoskop.

NET inviterer til, at vi oplever os selv som tråde i et net eller atomer i et molekyle. Med undrende nysgerrighed kan vi i nettet se os selv som en del af nye sammenhænge, som hele tiden forandrer sig. Ud af et virvar af tråde danser vi med fantasien på en særlig bane, stopper ved et lejrbål eller flyver som en flok fugle. Nye perspektiver dukker op og endnu ukendte rum åbner sig undervejs.

Til fængende beats og melodiøse loops danser vi os gennem forestillingen ved at efterligne, bygge, vente, smelte sammen og hvile i fantasien. NET er en både legende og alvorlig forestilling, hvor danserne skaber en inkluderende stemning og guider jer som medvirkende publikum til at gå på opdagelse og fare vild i en fælles æstetisk oplevelse.

NET

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Danseforestilling
Medvirkende
Karin Bergman - Danser
Elinor Tollertz Bratteby - Danser
Rebecka Berchtold - Danser

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
'NET' afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca.13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton), som er rent og plant. Lokalet må ikke være et gennemgangsrum, og det skal være opvarmet til 20 grader.

Teknik
Lyd: I salen skal der være et fungerende musikanlæg.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Karin Bergman
Mobil: 00 46 70 212 69 83
Telefon: Karin har svensk mobiltlf., deraf landekode