Rapid Eye

Domino Effekten
Målgruppe
0. - 6. kl.
Et besøg, der viser sammenhængen mellem årsag og virkning. Kan naturens love blive omstødt? Eller er alt en konsekvens af noget andet?
To legesyge rejsende har sat sig for at finde svar på disse eksistentielle spørgsmål. I en minimalistisk scenografi, bestående af mursten og træ, går de to på opdagelse i en verden præget af årsag og virkning.
Dansebesøget vækker opfattelsen af, at alt og alle påvirker hinanden. Igennem en legende tilgang til tematikken og ved hjælp af fysik og mekanik fremmes forståelsen om årsag og virkning, og hvad det betyder at være i samme båd.
To performere og en live-musiker præsenterer fragmenter af Domino Effekten sammen med en eksperimenterende laboratoriedel, hvor eleverne bliver inviteret ind i performernes univers for at lege med forestillingens elementer. Årsag-virkning princippet udforskes med kroppe og objekter på ganske Storm P-agtig vis!

Domino Effekten

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Samuel Gustavsson
Mobil: 2734 0800