GAZART

At falde - til og fra
Målgruppe
6. - 9. kl.
Hvad afgør, hvor vi hører til, og hvornår vi føler os hjemme? Er det dialekten, accenten, udseendet, eller er det de små referencer til fortiden, det indforståede, duften, humoren?

”At falde – til og fra” tager livtag med spørgsmål om identitet og tilhørsforhold. Med koreografi af Tali Rázga og tekst af prisbelønnede Tomas L. Lundme blander forestillingen dans og ord - tekst og bevægelse og lader elementerne forstærke hinanden.

Dansebesøget veksler mellem uddrag fremført af danserne samt inddragelse af eleverne. Eleverne bliver guidet gennem forløbet og de indbydes til selv at bidrage til en koreografi baseret på egne hverdagsbevægelser og prøve kræfter med materiale som bruges i forestillingen.

Under menupunktet SKOLER =>MATERIALER kan du finde forventnings- og oplevelseskort til at forberede og bearbejde dansebesøget.
Du kan også finde mere inspiration her: https://www.dansehallerne.dk/inspiration/
(kopier link).

At falde - til og fra

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Fie Dam Mygind
Mobil: 6134 0563

Hent materialer