Running Sculptures

Med Kroppen på Opdagelse
Målgruppe
4. - 9. kl.
Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?
Med kroppen på opdagelse inviterer deltagere og dansere sammen på en rejse for at undersøge verden gennem bevægelse, ord, krop og musik.

Sammen med tre professionelle dansere udforsker vi, hvordan man kan blive klogere med kroppen ved at være med i den kreative proces. Dansebesøget er en rejse ind i det foranderlige rum, som dyrker processen, uforudsigeligheden og forandringen frem for resultatet.

Danserne er i spil på gulvet, mens eleverne bliver bombarderet med valg, som de skal tage stilling til. På den måde er eleverne selv med til at skabe koreografien og være aktive i dansen. Og de opdager, at ikke to oplevelser er ens – at deres valg har indflydelse på deres egen og kammeraternes oplevelse.

Med Kroppen på Opdagelse

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
30 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med "blødt” gulv (ikke beton). Lokalet må ikke være et gennemgangsrum. Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Mette Møller Overgaard
Mobil: 2063 0808

Hent materialer