Aviaja Dance

Speech/less
Målgruppe
4. - 6. kl.
Med sin baggrund i både Grønland og Danmark undersøger koreograf Sarah Aviaja Hammeken i Speech/less det komplekse i at have rødder i to lande. På den ene side giver det en rigdom af mulighed for at føle sig som del af flere kulturer. Samtidig kan man opleve, at man ikke helt passer helt ind noget sted. Men hvordan føler man sig som del af et fællesskab? Hvilke kulturelle referencer har man med sig i bagagen? Og hvad gør man, hvis man ikke helt forstår og mestrer en kulturs sprog, traditioner og ritualer?

Et andet spørgsmål er, hvordan man som menneske kan håndtere at rumme gener og kulturer fra to lande med så voldsom en historie og relation som Grønland og Danmark? Hammeken genbesøger i denne fysiske danseforestilling måden, man deler myter, sagn og historier med hinanden i inuitkultur. En levende kultur for udveksling mellem mennesker, som her fortolkes med moderne dans, sang og musik.
På gulvet møder I to dansere og en musiker, og I bliver selv en del af forestillingen undervejs.

Speech/less

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Danseforestilling

Krav og teknik

Opstillingstid
45 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen afvikles i skolens gymnastiksal eller et stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent, ryddet og plant.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Sarah Aviaja Hammeken
Mobil: 5121 0356