LOA Dans

Det der var min idé!
Målgruppe
0. - 3. kl.
"Det der var min ide!" er en danseforestilling, som tager afsæt i hvad eleverne selv vil se på scenen. Forestillingen er skabt i tæt samarbejde med indskolingselever, der har været med til at bestemme handling, koreografi, musik, kostumer og scenografi til os.
I "Det der var min ide!" møder I en alien, en skildpadde og en levende sten. Når de tre væsener mødes på månen, er det ikke let at forstå hinanden. De taler ikke det samme sprog, men måske har de noget andet til fælles? Og kan det lykkes dem at overvinde deres forskelligheder? Velkommen til børnenes eventyrlige verden!

Efter forestillingen skal vi alle arbejde sammen i laboratoriet. Vi skal undersøge kroppens muligheder og skabe bevægelse. Hvordan kan man skabe dans og koreografi? Hvordan danser du? Hvad sker der mon, hvis man så tilføjer en anden idé ovenpå? Vi skal lege og løse opgaver, som kan give os en idé om, hvordan man koreograferer.


Det der var min idé!

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
90 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Mikaël Orozco
Mobil: 2869 3362

Hent materialer