E.M.

Vi2
Målgruppe
3. - 7. kl.
Vi2 er et dansebesøg, der tager udgangspunkt i hvad der sker når mennesker mødes. Vi beskæftiger os med temaer som perception og førstehåndsindtryk.
Når man møder et andet menneske, danner der sig et billede af hvem denne person er. Vi dømmer personen og situationen på det vi oplever og ser i nuet.

Med Vi2 sætter vi fokus på hvordan tid, rum, stemning og udtryk har indflydelse på vores første møde med et andet menneske, Oplever vi mon en person forskelligt hvis vi ser vedkommende i et andet lys, med ny musik, andre sko, andet hår, i et nyt tempo eller fra en anden vinkel?

Eleverne bliver budt inden for i et danselaboratorium, hvor vi tester forskellige koreografiske virkemidler, som de selv skal prøve kræfter med. De skal blandt andet selv lave små sekvenser, køre det igennem koreografiens krydderikværn og tilpasse deres værk. Eleverne kommer til at beskæftige sig med grundmateriale, som bruges i forestillingen.

Vi2 er skabt i samarbejde med Åben Dans i Roskilde.

Vi2

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
30 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Esther Haugegaard
Mobil: 2239 4417

Hent materialer