Lena Søeborg

KONTRASTER - et billedkunstforløb
Målgruppe
2. kl.
Hvad er en kontrast? Mange har nok hørt ordet og sammen skal vi udforske begrebet. Eksempler er: Stor/lille, kold/varm/, glat/krøllet, op/ned, nej/ja.

En fælles brainstorm bliver brugt i dagens workshopper, hvor vi også skal på opdagelse i Lenas medbragte skulpturudstilling. Vi skal se på kontraster i hverdagen – om kærlighed, der bliver stærkere, når den møder en modsat følelse som smerte eller had. Eller kontraster i sprog, påklædning og madlavning.
Vi skal med helt enkle materialer arbejde med kontraster, og sætte vore værker sammen til en helhed. Vi kommer også til at tegne.
Som afslutning printes billeder af værker fra dagen. Billederne sættes sammen til en collage i en udstilling, som danner udgangspunkt for samtaler og fælles refleksion om dagens kunstneriske arbejde.

Lena Søeborg har mange års erfaring med billedkunstforløb i Norske Kulturelle Skolesekken. Fokus i billedkunstforløbet er på den kunstneriske proces og på at eksperimentere så meget som muligt.

KONTRASTER - et billedkunstforløb

Fakta

Varighed
360 minutter
Antal publikum
28
Form
Workshop

Krav og teknik

Opstillingstid
30 minutter
Nedtagningstid
30 minutter
Lokale / faciliteter
Vi skal bruge et klasselokale og et større lokale.
Teknik
Det skal være muligt at printe fotos. Skolen sørger for sakse og almindeligt hvidt A4 papir til print af fotos samt et kamera eller en telefon at tage billeder med.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Søren Vind / Charlotte Vigsnæs
Mobil: 3046 5948

Hent materialer