Running Sculptures

Med Kroppen på Opdagelse
Målgruppe
4. - 9. kl.
Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?
"Med Kroppen på Opdagelse" inviterer deltagere og tre dansere sammen på en rejse for at udforske, hvordan vi bliver klogere med kroppen ved at være med i den kreative proces. Dansebesøget er en rejse ind i det foranderlige rum, som dyrker processen og uforudsigeligheden frem for resultatet. Elever og lærere er en del af værket fra start til slut.

Guidet af danserne bliver eleverne mødt med valg, som de skal tage stilling til. På den måde er eleverne selv aktivt med til at skabe koreografien. Ikke to oplevelser er ens – og valgene har indflydelse på ens egen og kammeraternes oplevelse.

Under menupunktet SKOLER =>MATERIALER kan du finde forventnings- og oplevelseskort til at forberede og bearbejde dansebesøget.
Du kan også finde mere inspiration her: https://www.dansehallerne.dk/inspiration/
(kopier link).

Med Kroppen på Opdagelse

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
75 minutter
Nedtagningstid
60 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med "blødt” gulv (ikke beton). Lokalet må ikke være et gennemgangsrum. Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Mette M. Overgaard
Mobil: 2063 0808

Hent materialer