Gazart

At falde - til og fra
Målgruppe
6. - 9. kl.
Hvad afgør, hvor vi hører til, og hvornår vi føler os hjemme? Er det det samme, som får os til at stikke ud? Er det dialekten, accenten, udseendet, eller er det alle de små referencer til fortiden, det indforståede, duften, humoren?

”At falde – til og fra” tager livtag med spørgsmål om identitet og tilhørsforhold. Med koreografi af Tali Rázga og tekst af den prisbelønnede dramatiker Tomas Lagermand Lundme udtrykker forestillingen sig gennem dans og ord. Forestillingen veksler mellem et tekstligt og et bevægelsesmæssigt udgangspunkt.

I vil undervejs opleve en blanding af uddrag af forestillingen fremført af de professionelle dansere samt inddragelse af eleverne i laboratoriedelen. Eleverne tildeles en farvekodet identitet og bliver af deres respektive laboratorieleder guidet gennem forløbet. Undervejs indbydes eleverne til selv at bidrage til en koreografi baseret på egne hverdagsbevægelser og prøve kræfter med grundmateriale som bruges i forestillingen.

At falde - til og fra

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Fie Dam Mygind
Mobil: 6134 0563

Hent materialer