Thomas Milton

Act on it - "Sandheden om SNUS & Tobak"
Målgruppe
8. kl.
Teaterforedrag og efterfølgende workshop.
Vi møder tobakssælgeren, der meget gerne vil sælge sit produkt. Sælgeren har konstant en meget anmasende chef i røret, som presser på for at få solgt endnu mere...
Act on it - "Sandheden om SNUS & Tobak" er et infotainmentstykke - et teaterforedrag skrevet af journalist Frida Paustian og instrueret af Kim Dambæk. Stykket er en del af Haderslev kommunes samlede indsats i forhold til forebyggelse af rygning. Foredraget blander virkemidler fra journalistikken og teatrets verden. Der kommunikeres om rygning med en fængende historie som ramme. Formålet er at give de unge kompetencer til at handle i relation til eget liv på et oplyst grundlag.
Forestillingen efterfølges af en 45 min. workshop med eleverne.

Act on it -

Fakta

Varighed
105 minutter
Antal publikum
100
Form
Teaterforestilling

Krav og teknik

Opstillingstid
45 minutter
Nedtagningstid
30 minutter
Lokale / faciliteter
Stor sal med plads til godt 100 publikummer. Stykket er bygget op som et foredrag, og der skal ikke bruges scene, men der skal være stoleopbygning/siddepladser til ca. 100 publikummer.
Teknik
Værtsskole skal sørge for, at projektor og lærred er klar og indstillet ved Thomas Miltons ankomst.
Spillelokalet skal være tilgængeligt for Thomas Milton 45 min. før start med henblik på afprøvning af teknik.
Arrangør stiller trådløs headsetmikrofon samt PA anlæg til rådighed – derudover skal der være gjort klar til VGA/HDMI samt afvikling af audio, da Act on it - Don´t smoke bruger lyd og film i foredraget. Thomas Milton medbringer selv bærbar MAcBookPro computer.

Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Kirsten Andersen
Mobil: 2135 9614

Hent materialer