Apollo

Godmorgen Sol
Målgruppe
0. - 3. kl.
Kom med på en kalejdoskopisk rejse i Halfdan Rasmussens fantastiske univers med Snemand Frost og Frøken Tø som jeres guider!
Vi stifter bekendtskab med mange af Halfdans skønne figurer i form af både mennesker og dyr: Muffedissemanden, Kagekonen, en Kælling og en Kylling, Himstergimser, Spirevipper, ormene der må kravle når de skal gå og mange flere.
Historier, digte og Halfdans verbale ”tosserier” danses og spilles med et minimum af rekvisitter – og med inspiration fra Commedia dell’ Arte og Dario Fo’s univers.
Efter forestillingen danser vi sammen med børnene med inspiration fra Halfdan Rasmussens univers. Sammen undersøger vi med en legende tilgang, hvordan vi kan gøre bevægelser til et bevidst udtryk i et bestemt mønster – altså hvordan vi forvandler vores bevægelser til dans og koreografi.

Max 50 elever. Hvis gruppen skal deles, så fungerer det mest optimalt med 0.-1. kl. for sig og 2.-3. kl. for sig. Eleverne skal møde omklædte i idræts-/træningstøj.


Godmorgen Sol

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Niels Jørgensen
Mobil: 5051 5076

Hent materialer