Duckslap

Føj for en skefuld
Målgruppe
4. - 9. kl.
Velkommen til et moderne restaurationskøkken, hvor der skrues helt op for blusset, når tre kokke kæmper om pladserne i den hierarkiske hakkeorden. Tonen er benhård men humoristisk, når der i bogstaveligste forstand kastes med knive og kroppe. Duckslap blander dans, fysisk teater, musik, stunts og morbid humor i et råt og elegant stykke benarbejde. Tilskueren indbydes til at lade sig underholde - og endda applaudere rå og stump vold og tvinges dermed ud i et moralsk dilemma.

I danselaboratoriet, der følger, skifter vi til et anderledes tillidsfuldt rum. Vi guider eleverne til at udfolde sig fysisk på samme måde, som vi gør i forestillingen. Vi arbejder med kropsforståelse, tillid, nærvær, koreografi, teknik samt relationer. Vi arbejder med både stunts og moderne dans, og deltagerne lærer bl.a. en duet fra forestillingen og afprøver opgaver, der udfordrer den enkeltes bevægelsesvokabular.

Min. 2 aktivt deltagende voksne sammen med eleverne.

Føj for en skefuld

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i gymnastiksal eller stort rum på ca. 10x13 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant. Der skal være adgang til et fungerende musikanlæg(ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Martin Gæbe Povlsen
Mobil: 2789 4638

Hent materialer