Uppercut Danseteater

Atlas
Målgruppe
0. - 6. kl.
Vi starter med danse med eleverne. Danselaboratoriet er undersøgende, dynamisk, iderigt og sjovt. Vi udforsker bevægelser og menneskelige karaktertræk gennem leg. Så afprøver vi akrobatiske elementer over gulv, og til sidst lærer vi trin og skaber en kort dans. Laboratoriet relaterer til vores forestilling "Atlas" og indeholder både moderne dans og breakdance.
Vi slutter af med et tempofyldt uddrag af "Atlas", som er en off-road tur gennem det menneskelige landskab. ”Atlas” tager udgangspunkt i mødet med det fremmede. Lige fra det første indtryk af den ukendte til opgøret med fordommene. De to unge mænd og pigen - metaforer for verdenssamfundet - krydser hinandens spor. De unge er knyttet til hinanden i et nyt fællesskab, men de er vidt forskellige og har svært ved at forstå hinanden. Et farverigt billede på verden i dag, danset i en blanding af moderne dans og breakdance.

Elever og lærere skal møde i idræts-/træningstøj.

Atlas

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Danseforløb
Medvirkende
Christina Bonde - Danser
Boris Kouadio - Danser
Bahadir Berber - Danser

Krav og teknik

Opstillingstid
15 minutter
Nedtagningstid
15 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen og laboratoriet afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.
Desuden: De samme lærere under hele forløbet, der deltager aktivt.
Der kan deltage max. 50 børn i besøget, og der skal være min. to lærere med, der deltager aktivt.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Christina Bonde
Mobil: 6013 2408

Hent materialer