Uppercut Danseteater

Body Parts
Målgruppe
0. - 3. kl.
I oplever korte uddrag af "Body Parts", en danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side, i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af moderne dans og breakdance.

To søskende kan ikke sove. Der er så mange lege, der mangler at blive leget! Men i seng skal man jo. Søvnen vil ikke komme, og legen vil ikke stoppe. Dyner forvandler sig til hyggelige spøgelser og natlamperne til skovens ildfluer. Bror og søster må finde balancen mellem fantasi og virkelighed på en legende rejse gennem natten, der både er spændende og lidt skræmmende, men mest af alt sjov!

Undervejs er elever og lærere med på gulvet. I danselaboratoriet udforsker vi gennem bevægelser kontraster mellem frygt og glæde samt leg og alvor. Vi bruger fantasiuniverset fra forestillingen som inspiration – som går fra soveværelset ud til junglens dyr og tilbage gennem den dybe skov. I processen arbejder vi bl.a. kreativt med bevægelse og dans - i par og i grupper.

Body Parts

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Dansebesøg

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestilling og laboratorium afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ” blødt” gulv (ikke beton). Lokalet skal være opvarmet og gulvet rent og plant.

Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke ghettoblaster).
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Christina Bonde
Mobil: 6013 2408

Hent materialer