SAGA Collective

Min farmors spøgelse
Målgruppe
0. - 2. kl.
Danseforestilling og efterfølgende laboratorie, hvor lærere og børn danser med.

Hvad er døden egentlig for noget? Hvor er farmor fløjet hen? Og hvornår kommer hun tilbage?
Min Farmors Spøgelse er en visuel og sanselig fantasi om døden. Vi rejser med en pige og hendes farmors spøgelse ud i et verdensrum, hvor Dødsplaneten ligger som en mystisk og farvestrålende stjerne. Forestillingen, der ledsages af levende musik, omhandler på én gang det svære ved at miste én, man holder af, og er samtidig en hyldest til de mange alsidige opfattelser af, hvad der sker efter døden.
Efter forestillingen arbejder vi i laboratoriet med at lade bevægelser og dans vokse ud af fantasi og billeder. Vi arbejder med hvordan forskellig musik får os til at bevæge os på forskellige måder, hvordan rytme snakker til kroppen og hvordan man kan fortælle hvordan man har det gennem dans.

Min farmors spøgelse

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Danseforløb
Medvirkende
Kristina Sørensen Ougaard - Danser
Anette Asp Christensen - Danser/performer
Anja Lillemæhlum - Musiker (Cello)

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Gymnastiksal / rum på ca. 13x10 meter, højde til loft min. 3 meter. Eleverne sidder på gulvet under forestillingen, og laboratoriet foregår i samme lokale. Lokalet skal være opvarmet, og gulvet rent og plant.
Teknik
Der skal være et fungerende musikanlæg i lokalet (ikke en ghettoblaster) med indgang til computer. Lokalet skal være delvist mørklagt, fx med alm. gardiner.
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Ingrid Tranum Velasquez
Telefon: 2343 8503

Hent materialer