Anna Konjetzky Company

Move, Morph and More
Målgruppe
0. - 4. kl.
Hvordan bruger vi bevægelse som et sprog til at tale og lege sammen? Hvordan læser vi andre menneskers bevægelser, deres tilstand og deres følelser? Hvordan påvirker lyd vores krop, vores opfattelse og sansning af os selv? De spørgsmål udforsker vi i forestillingen 'Move, Morph and More'.

I begyndelsen skaber de to dansere deres eget soundtrack til en rejse gennem forskellige situationer og karakterer. Sammen med en musiker og ved hjælp af mikrofoner og effekter deler de deres fascination af krop og lyd som instrumenter. De udforsker nye sansninger, nye identiteter og giver liv til usynlige verdener i rummet.

Efterhånden åbner forestillingen sig for jer, og I inviteres til at deltage i en legende, interaktiv udforskning. Til sidst ’morfes’ alle deltagere sammen til én stor mangfoldig lydbevægelse.

Elever og voksne skal have løstsiddende tøj på, de kan bevæge sig i, og bare fødder.


Move, Morph and More

Fakta

Varighed
90 minutter
Antal publikum
50
Form
Danseforestilling

Krav og teknik

Opstillingstid
60 minutter
Nedtagningstid
45 minutter
Lokale / faciliteter
Forestillingen afvikles i en stor gymnastiksal eller stort rum på ca. 13x10 meter med ”blødt” gulv (ikke beton), som skal være rent, ryddet og plant. Lokalet må ikke være gennemgangsrum og skal være opvarmet til 20 grader.

Teknik
Vi har brug for, at skolen stiller med:
- et bord (min. 150 cm og gerne 200 cm langt)
- en stol
- adgang til strøm i salen, vi spiller i
Mørklægning
Nej

Kontakt

Kontaktperson
Liv Mikaela Sanz
Mobil: 2382 1198